Who cares wins – inspirationsföreläsning

citatnr2

Världen står inför stora klimatutmaningar, talangerna är mer svårflörtade än någonsin och den digitala förändringen ställer helt nya krav på innovation och kreativitet. Landskapet för näringslivet har förändrats dramatiskt de senaste åren och kommer högst troligen att fortsätta ställa lika och om inte högre krav på förändringsvilja, innovation och kreativitet.

Nya utmaningar och tider kräver också nya mentala modeller, nya sätt att förstå världen och nya perspektiv. Om 1900-talet handlade om effektivisering, industrialisering och mekaniskt ledarskap så handlar troligen nästa århundrande om meningsfullhet, kreativtitet och värdeskapande. Men vilka förändringar är möjliga och vilket näringsliv är möjligt om det inte endast handlar om vinstmaximering?

Vi ger dig en inblick i framtidens företagande och konkreta exempel på hur företag lyckats skapa innovativa, kreativa och värdeskapande organisationer som ger värde till alla intressenter. När det inte endast handlar om vinstmaximering utan när kombinationen att tjäna pengar och göra gott blir en naturlig del av företaget.

Under denna föreläsning ger vi dig nya perspektiv, nya idéer och inspiration till vad som är möjligt när det kommer till ett meningsfullt och mänskligt näringsliv.

Get in touchGet in touch

Name: (required)

Email: (required)

Subject:

Message: